DZIENNIK

LOGOWANIE






  DYREKCJA
  Kontakt
  Aktualności
  Dyżury pedagogów i psychologów
  Dyżury biblioteki szkolnej
  Stołówka szkolna
  Rekrutacja 2020/2021



  Aktualności
  Jadłospis
  Harmonogram pracy
  Kontakt
  Rekrutacja 2020/2021


  Informacje ogólne
  Ogłoszenia













  Co u nich słychać?


Uczniowski Klub Sportowy











Stołówka szkolna

Menu Szkoła Podstawowa nr 8

 

Poniedziałek 2.03.2020 r.

1. Pomidorowa (150 ml) wywar jarzynowy, marchew, pietruszka, seler, makaron dwujajeczny, koncentrat pomidorowy 30 %

2. Makaron z musem jabłkowym

3. Kompot owocowy

 

 

Wtorek 3.03.2020 r.

1. Krem z warzyw (150 ml), wywar jarzynowy (marchew, pietruszka, seler, przyprawy, groszek ptysiowy)

2. Kotlet schabowy, ziemniaki, surówka z marchewki

3. Kompot owocowy

 

Środa 4.03.2020 r.

1. Jarzynowa z lanym ciastem (150 ml) wywar jarzynowy, marchewka, pietruszka, seler, lane ciasto, śmietana 30 %, przyprawy.

2. Pierś z kurczaka na parze, ziemniaki, mizeria (ogórki zielone, śmietana, przyprawy)

3. Kompot owocowy

 

 

Czwartek 5.03.2020 r.

1.      Krupnik (150 ml) wywar jarzynowo mięsny (marchew, pietruszka, seler, przyprawy, ryż, ziemniaki, kasza jęczmienna)

2. Pieczeń wieprzowa w sosie, ziemniaki, buraczki

3. Kompot owocowy

 

 

Piątek 6.03.2020 r.

1.      Krem z soczewicy z groszkiem ptysiowym  (wywar jarzynowy, soczewica, marchewka, pietruszka, seler, natka pietruszki, przyprawy,  groszek ptysiowy)

2.      Ryba w panierce (panierka - bułka tarta, jajko, mąka pszenna ) ziemniaki, sałatka z pomidora.

3.      Kompot owocowy

 

ALERGENY ŻYWIENIOWE: GLUTEN, LAKTOZA, JAJA, SELER, NASIONA SEZAMU, ORZECHY ARACHIDOWE, RYBY























 
 













LIOOSYS CMS - web content management