DZIENNIK

LOGOWANIE






  DYREKCJA
  Kontakt
  Aktualno¶ci
  Dyżury pedagogów i psychologów
  Dyżury biblioteki szkolnej
  Stołówka szkolna
  Rekrutacja 2019/2020



  Aktualno¶ci
  Jadłospis
  Harmonogram pracy
  Kontakt
  Rekrutacja 2019/2020
  DYŻUR WAKACYJNY


  Informacje ogólne
  Ogłoszenia












  Co u nich słychać?


Uczniowski Klub Sportowy











Stołówka szkolna

Menu Szkoła Podstawowa nr 8

 

Poniedziałek 20.01.2020 r.

1. Zupa grysikowa (150 ml) wywar jarzynowy, marchewka, pietruszka, seler, natka pietruszki, kasza manna, przyprawy

2. Nagetsy (pier¶ z kurczaka w panierce - jajko, m±ka pszenna), ziemniaki, surówka z marchewki

3. Kompot owocowy

 

Wtorek 21.01.2020 r.

1. Barszcz z fasol± typu ja¶ (150 ml) wywar jarzynowy, marchewka, pietruszka, seler, natka pietruszki, buraki czerwone, przyprawy, fasola typu ja¶

2. Spaghetti z sosem pomidorowym i mięsem mielonym wieprzowym (makaron dwujajeczny,

sos pomidorowy)

3. Kompot owocowy

 

¦roda 22.01.2020 r.

1. Krupnik (150 ml) wywar jarzynowy, marchewka, pietruszka, seler, natka pietruszki, przyprawy, ziemniaki

2. Gulasz z mięsa wieprzowego, kasza jęczmienna, ogórek kiszony

3. Kompot owocowy

 

Czwartek 23.01.2020 r.

1. Zupa ogórkowa z ryżem (150 ml) wywar jarzynowo, marchewka, pietruszka, seler, natka pietruszki, ogórki kiszone, ryż, przyprawy

2. Kotlet schabowy, ziemniaki, surówka z kiszonej kapusty

3. Kompot owocowy

 

Pi±tek 24.01.2020 r.

1. Zupa marchewkowa, wywar jarzynowy, marchewka, pietruszka, seler, natka pietruszki, przyprawy

2. Racuchy z jabłkami (jabłka, ciasto - mleko, jajko, m±ka pszenna, przyprawy)

3. Kompot owocowy

 

ALERGENY ŻYWIENIOWE: GLUTEN, LAKTOZA, JAJA, SELER, NASIONA SEZAMU, ORZECHY ARACHIDOWE, RYBY






















 
 













LIOOSYS CMS - web content management