DZIENNIK

LOGOWANIE






  DYREKCJA
  Kontakt
  Aktualności
  Dyżury pedagogów i psychologów
  Dyżury biblioteki szkolnej
  Stołówka szkolna
  Rekrutacja 2019/2020



  Aktualności
  Jadłospis
  Harmonogram pracy
  Kontakt
  Rekrutacja 2019/2020
  DYŻUR WAKACYJNY


  Informację ogólne
  Ogłoszenia












  Co u nich słychać?


Uczniowski Klub Sportowy











JADŁOSPIS PRZEDSZKOLAKA

JADŁOSPIS ODDZIAŁY PRZEDSZKOLNE

 

 

Poniedziałek  25.11.2019 r.

Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

1.Pieczywo mieszane (chleb pszenno - żytni, wieloziarnisty),

masło (5 g),

ser żółty (10 g)

pomidor lub ogórek (10 g)

dżem niskosłodzony

herbata, cukier (1g)

1. Ciasto drożdżowe

1. Zupa pomidorowa z makaronem (150 ml) wywar jarzynowy, marchewka, pietruszka, seler, natka pietruszki, koncentrat pomidorowy, przyprawy, makaron dwujajeczny, śmietana 30%

2. Makaron z jabłkami

3. Kompot owocowy

1. Jogurt owocowy

Wtorek 26.11.2019 r.

Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

1. Chleb pszenno - żytni, masło (5g), polędwica drobiowa (10 g),

pomidor lub ogórek (10 g)

dżem niskosłodzony,  herbata, cukier (1g)

1. Jabłko (70 g)

1. Zupa krem z brokułów, śmietana 30 %

2. Udko z kurczaka, ziemniaki, marchewka z groszkiem

3. Kompot

1.  Gofry

Środa 27.11.2019 r.

Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

1. Chleb pszenno - żytni, masło (5g),

dżem niskosłodzony,

parówki wieprzowe, pomidor lub ogórek (10 g), herbata, cukier (1g)

zupa mleczna z kaszą manną (grysik)

1. Marchewki w słupki

1. Zupa marchewkowa, śmietana 30%

2. Kotlet mielony, ziemniaki, surówka z białej kapusty

3. Kompot

1. Wafle ryżowe z dżemem

Czwartek 28.11.2019 r.

Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

1.Pieczywo mieszane (chleb pszenno - żytni, wieloziarnisty),

masło (5g),

kiełbaska szynkowa (10 g),

pomidor lub ogórek (10 g),

dżem niskosłodzony,

kakao (kakao, mleko 2%)

herbata, cukier (1g)

1.  Kalarepa w słupki

 

 

 

 

 

 

 

1. Żurek z ziemniakami

2. Nagetsy, ziemniaki, surówka colesław

3. Kompot

1. Ciastka z marmoladą

Piątek 29.11.2019 r.

Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

1. Chleb pszenno - żytni, masło (5g),  pasta rybna( mintaj w oleju, ser biały), pomidor lub  ogórek (10 g), powidła śliwkowe (dla alergików)

herbata, cukier (1g)

1. Banan (70 g)

1. Zupa krem z białych warzyw z groszkiem ptysiowym

2. Kotlet jajeczno - rybny, ziemniaki, buraczki

3.Kompot

1.  Rogalik maślany

 

 

ALERGENY ŻYWIENIOWE: GLUTEN, LAKTOZA, JAJA, SELER, NASIONA SEZAMU, ORZECHY ARACHIDOWE






















 
 













LIOOSYS CMS - web content management