DZIENNIK

LOGOWANIE






  DYREKCJA
  Kontakt
  Aktualności
  Dyżury pedagogów i psychologów
  Dyżury biblioteki szkolnej
  Rekrutacja 2020/2021
  Pomoc techniczna dla uczniów i rodziców
  DRUKI SZKOLNE



  Aktualności
  Jadłospis
  Harmonogram pracy
  Kontakt
  Rekrutacja 2020/2021
  DYŻUR WAKACYJNY
  DRUKI
  COVID-19


  Informacje ogólne
  Ogłoszenia













  Co u nich słychać?


Uczniowski Klub Sportowy











JADŁOSPIS PRZEDSZKOLAKA

JADŁOSPIS ODDZIAŁY PRZEDSZKOLNE

SZKOŁA PODSTAWOWA NR 8 Z ODDZIAŁAMI INTEGRACYJNYMI W CHRZANOWIE

Poniedziałek  08.06.2020 r.

Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

1.Pieczywo mieszane (chleb pszenno-żytni, wieloziarnisty),

masło (5g),

wędlina lub dżem (10 g)

ogórek lub pomidor  lub rzodkiewka (10g),

herbata, cukier (1g)

1. Grysik (mleko, kasza manna, cukier (1g))

1. Ogórkowa z ryżem (150 ml) wywar jarzynowy, marchew, pietruszka, seler, ryż, koncentrat pomidorowy 30 %

2. Spaghetti (makaron dwujajeczny) z mięsem mielonym (wieprzowym) i sosem pomidorowym

3. Kompot owocowy

1. Gofry

Wtorek 09.06.2020 r.

Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

1.Pieczywo mieszane (chleb pszenno-żytni, wieloziarnisty),

masło (5g),

ser żółty lub wędlina lub dżem (10 g)

ogórek lub pomidor  lub rzodkiewka (10g),

herbata, cukier (1g) i kakao (mleko 2%,kakao, cukier)

1. Kisiel owocowy

1. Jarzynowa (150 ml) wywar jarzynowy, marchew, pietruszka, seler, makaron dwujajeczny, przyprawy

2. Pulpety wieprzowe zapiekane w piecu w sosie pomidorowym, ziemniaki, surówka z marchewki

3. Kompot owocowy

1. Ciasto biszkoptowe

Środa 10.06.2020 r.

Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

1.Pieczywo mieszane (chleb pszenno-żytni, wieloziarnisty),

masło (5g),

ser żółty lub wędlina lub dżem (10 g)

ogórek lub pomidor  lub rzodkiewka (10g),

herbata, cukier (1g),

1. Deser jogurtowy

1. Pomidorowa z makaronem, wywar jarzynowy, marchew, pietruszka, seler, makaron dwujajeczny, koncentrat pomidorowy 30 %

2. Kotlet schabowy, ziemniaki, colesław (biała kapusta, marchew, majonez, przyprawy)

3. Kompot owocowy

1. Jabłko 80 g

Piątek 12.05.2020 r.

Śniadanie

II Śniadanie

Obiad

Podwieczorek

1.Pieczywo mieszane (chleb pszenno-żytni, wieloziarnisty ) pasta  rybna (makrela , ser biały,  majonez)

herbata, cukier (1g)

1. Banan 80 g

1. Grysikowa (150 ml) wywar jarzynowy, marchewka, pietruszka, seler, kasza manna.

2. Mintaj w panierce (jajko, bułka tarta, przyprawy ),  ziemniaki, surówka z białej kapusty (biała kapusta, marchewka, cebula, koperek, przyprawy)

1. Jogurt owocowy

 

 

ALERGENY ŻYWIENIOWE: GLUTEN, LAKTOZA, JAJA, SELER, NASIONA SEZAMU, ORZECHY ARACHIDOWE

GALERIA























 
 













LIOOSYS CMS - web content management