DZIENNIK

LOGOWANIE






  DYREKCJA
  Kontakt
  Aktualności
  Dyżury pedagogów i psychologów
  Dyżury biblioteki szkolnej
  Stołówka szkolna
  Rekrutacja 2019/2020



  Aktualności
  Jadłospis
  Harmonogram pracy
  Kontakt
  Rekrutacja 2019/2020
  DYŻUR WAKACYJNY


  Informację ogólne
  Ogłoszenia












  Co u nich słychać?


Uczniowski Klub Sportowy




DZIENNIK

LOGOWANIE





JADŁOSPIS PRZEDSZKOLAKA

JADŁOSPIS

 ODDZIAŁY PRZEDSZKOLNE

 

Dzień: 1 - Poniedziałek, 2019-06-10

I śniadanie

II śniadanie

Obiad

Podwieczorek

1.               chleb pszenny

2.               ser żółty (15g), masło (5g)

3.               ogórek zielony

4.               herbata z cukrem

1. gofry

1.   Zupa jarzynowa, marchewka, pietruszka, seler, natka pietruszki, cebula, przyprawy,  kasza manna, śmietana 30 %

2.    Pieczeń, ziemniaki, surówka z kiszonej kapusty

3.   Kompot

1.jogurt owocowy

Dzień: 2 - Wtorek, 2019-06-11

I śniadanie

II śniadanie

Obiad

Podwieczorek

1.                chleb pszenny

2.                polędwica sopocka(15g), masło (5g)

3.                pomidor

4.                herbata z cukrem

1. ciastko

1. Żurek z ziemniakami

2.  Potrawka z kurczaka z ryżem

3. Kompot

1. soczek owocowy

Dzień: 3 - Środa, 2019-06-12

I śniadanie

II śniadanie

Obiad%

Podwieczorek

1.      chleb pszenny

2.      ser żółty (15g), masło (5g)

3.      ogórek zielony

4.      herbata z cukrem

 

1. biszkopty

1.        Zupa pomidorowa z makaronem, wywar jarzynowy, marchewka, pietruszka, seler, natka pietruszki, cebula, przyprawy, ziemniaki, śmietana 30%, makaron dwujajeczny, koncentrat pomidorowy

2.        Ziemniaki po cabańsku

3.        Kompot (200 ml)

1. ciasto drożdżowe

Dzień: 4 - Czwartek, 2019-06-13

I śniadanie

II śniadanie

Obiad

Podwieczorek

1.       Chleb pszenny, maslo

2.       Polędwica sopocka(15g), masło(5g)

3.       Pomidor

4.       herbata z cukrem

1. kiwi

1.         Zupa ogórkowa z ryżem, wywar jarzynowy, marchewka, pietruszka, seler, natka pietruszki, cebula, przyprawy, ogórki kiszone , śmietana 30%,  ryż biały

2.        Makaron z musem owocowym

3.        Kompot (200 ml)

1, deser jogurtowy

Dzień: 5 - Piątek, 2019-06-14

I śniadanie

II śniadanie

Obiad

Podwieczorek

1.      chleb pszenny

2.      ser żółty (15g), masło (5g)

3.      ogórek zielony

4.      herbata z cukrem

1. ciasto jogurtowe

1.            Zupa grysikowa, wywar jarzynowy, marchewka, pietruszka, seler, natka pietruszki, cebula, przyprawy , śmietana 30%,  ryż biały

2.            Pierogi ruskie

3.            Kompot

1. jogurt owocowy



ALERGENY ŻYWIENIOWE: GLUTEN, LAKTOZA, JAJA, SELER, NASIONA SEZAMU, ORZECHY ARACHIDOWE,






















 
 













LIOOSYS CMS - web content management